Biztonságirányítási, kockázat, compliance, audit és üzletmenet-folytonosság menedzsment

                                                                                                                            

SeCube

Egy moduláris felépítésű GRC (irányítás, kockázat, megfelelőség) alkalmazás, melynek segítségével egy szervezet információbiztonsági irányítási rendszere, átláthatóvá és kézben tarthatóvá válik.

Mi az a SeCube GRC 
A SeCube GRC egy egységes keretrendszerben modulárisan összeilleszthető biztonságirányítási, kockázat, compliance, audit és üzletmenet-folytonosság menedzsment szoftver.
Célja egy vállalat különböző területeinek hatókörébe tartozó biztonsággal kapcsolatos elemzői, tervezői és fenntartási folyamatok integrált támogatása, ezáltal megteremtve a teljes vállalati biztonság átlátható és riportálható irányítását.

Mire nyújt megoldást a SeCube?
A SeCube GRC rendszerben felépíthetjük vállalatunk működési modelljét (erőforrások, rendszerek, adatok, folyamatok), üzleti hatáselemzés mentén értékelhetjük működésünk, kockázatelemzések mentén (információbiztonsági, fizikai, humán, üzleti) kezelhetjük kockázatainkat, IT és üzletmenet folytonosságot tervezhetünk, valamint belső audit és compliance vizsgálatokat menedzselhetünk egységes moduláris rendszerben.

Kiknek készült a Secube?
A SeCube célfelhasználói az IT üzemeltetés, a biztonság, az üzleti folyamat felelősök, a belső ellenőrzés és a compliance területek szakértői és vezetői. Egységes rendszerben képes a különböző szakmai területek felhasználóinak a vállalat egészét átfogó, biztonsággal kapcsolatos tevékenységeit kezelni.

A SeCube moduljai

  1. Inventory      – Az Egyetem működési modellje
  2. Governance – Feladatok és felelősségek követése
  3. Risk               – Integrált teljes kockázatmenedzsment
  4. Compliance  – megfelelés és audit
  5. BCM              – Üzletmenet folytonosság és IT helyreállítási menedzsment
Legutóbbi frissítés: 2024. 07. 19. 09:51