Belső hírek

RIASZTÁS

Az észak-koreai „Lazarus” hacker csoport egy spanyol repülőgép ipari vállalat alkalmazottait célozta meg hamis munkalehetőségekkel, hogy egy korábban ismeretlen „LightlessCan” backdoor segítségével feltörjék a vállalati hálózatot.

security alert

Egy új jelszólopó káros programot fedeztek fel.

Tájékoztatás

Az üzenetek az „Ez egy fontos üzenet” tárgyban érkeztek és egy PDF mellékletet tartalmaztak.

window

A Microsoft egy új biztonsági funkcióval egészítette ki a Windows 11-et

Adobe

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) tájékoztatót ad ki az Adobe szoftverfejlesztő cég termékeit érintő sérülékenységekkel kapcsolatban.

window

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI) riasztást ad ki a Microsoft szoftvereket érintő kritikus kockázati besorolású sérülékenységek kapcsán.

Tájékoztatás

Az elmúlt időszakban számos egyetemi e-mail címre az alábbi címről, (anaclaudia@pmemaquinas.com.br érkezett megtévesztő, adathalász e-mail.

RIASZTÁS MICROSOFT

RIASZTÁS MICROSOFT TERMÉKEKET ÉRINTŐ SÉRÜLÉKENYSÉGEKRŐL – 2023. AUGUSZTUS

RIASZTÁS MICROSOFT

A Microsoft 2023. június havi biztonsági csomagjában összesen 132 különböző biztonsági hibát javított, köztük 9 kritikus kockázati besorolású sebezhetőséget, amelyek kihasználása távoli kódfuttatást.

FIGYELMEZTETES

Két Google Play áruházban elérhető fájlkezelő alkalmazásról derült ki, hogy valójában kémprogramok. Az alkalmazásokat összesen 1,5 millióan töltötték le.